Kluci v akci

 PREMIÉRA 
zábava, skryté titulky


Se zcestovalým kuchařem Radkem Příhonským jsme se setkali nedávno v cyklu Legendy české kuchyně. Jednou z jeho oblíbených destinací je Indonésie a my s radostí využijeme jeho dalších zkušeností a dlouhodobé kulinářské praxe z této pro nás exotikou vonící země. Indonéská kuchyně je obecně na světě jednou z nejoblíbenějších. Dostupnost ingrediencí zajistí asijské tržnice a internetové obchody dnes bez problémů. Radek nás naučí, jak autenticky připravit Nasi Goreng (smažená rýže), Ayam Goreng Yogy (pečené kuřecí paličky), Telur Petis (vejce vařená v kokosovém kari).




TV Max č. 9

TV Max č. 9

Číslo vydání: 9
Vyšlo: pondělí 15. 4. jen za 15,90 Kč
Více o TV Max č. 9
Předplatné časopisu
Inzerce v časopisu

TV Revue č. 8

TV Revue č. 8

Číslo vydání: 8
Vyšlo: pondělí 8. 4. jen za 13,90 Kč
Více o TV Revue č. 8
Předplatné časopisu
Inzerce v časopisu

TV Plus 14 č. 8

TV Plus 14 č. 8

Číslo vydání: 8
Vyšlo: pondělí 8. 4. jen za 9,90 Kč
Více o TV Plus 14 č. 8
Předplatné časopisu
Inzerce v časopisu