Ano, šéfe!

Obrázek není k dispozici


zábava, ČR, 51 min, stereo

DNES - 21:30 Moje pořady
Ano, šéfe! - Zábavný pořad ČR. Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Dokážete si představit, že půjdete do rybářské bašty na rybu - a kuchaři ji nebudou umět připravit? A chápete, jak může rybí restaurace přes noc fungovat jako diskotéka? Ne? No tak to jste asi ještě nebyli v podniku pana Němce v pražské Hostivaři! Uvádí Zdeněk Pohlreich
ČT 24. 1. - 22:40 Moje pořady
Ano, šéfe! - Zábavný pořad ČR. Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Bavorsko je kraj dobrého jídla, skvělého piva a milých lidí, kde na první pohled všechno funguje. Avšak český hospodský Roman se rozhodl, že česká hospoda je přesně to, co tam chybí ze všeho nejvíc. No, kdyby měl pravdu, asi by nevolal do Prahy o pomoc… Uvádí Zdeněk Pohlreich
NE 27. 1. - 13:35 Moje pořady
Ano, šéfe! - Zábavný pořad ČR. Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Bavorsko je kraj dobrého jídla, skvělého piva a milých lidí, kde na první pohled všechno funguje. Avšak český hospodský Roman se rozhodl, že česká hospoda je přesně to, co tam chybí ze všeho nejvíc. No, kdyby měl pravdu, asi by nevolal do Prahy o pomoc… Uvádí Zdeněk Pohlreich
PO 28. 1. - 21:30 Moje pořady
Ano, šéfe! - Zábavný pořad. Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Pan Bachman se vrátil z Ameriky a uprostřed Českého středohoří si otevřel restauraci Georgia. Jeho poctivý americký sen však brzy narazil na tvrdou českou realitu. A také na jeho cholerickou povahu, se kterou je schopný nejednoho hosta rychle vyvést z podniku. Uvádí Zdeněk Pohlreich
Zobrazit další (2)


Rybářská Bašta je restaurace v poměrně vkusné budově, která se nachází v příjemném prostředí lesoparku na okraji Prahy. Místní obyvatelé z přilehlé vilové čtvrti chodí kolem na procházky k blízké přehradě a jistě by se rádi zastavili právě zde na jídlo, pokud navíc jídelníček slibuje rybí speciality. To by ovšem restauraci nemohl mít v rukou pan Michal Němec. Pan Němec je sice vyučený kuchař, živil se však dlouho jako taxikář a nechalo to na něm dost velké stopy. Myšlenkově ustrnul kdesi v osmdesátých letech 20. století, což v kombinaci s jeho vrozeným nevkusem vytváří dojem nechtěného retra. Člověk má po vstupu do restaurace ze všeho nejvíc pocit, že se vrátila bolševická normalizace. Interiér je kombinací hnědých, béžových a šedých odstínů a jediné současné barvy jsou na tunách nevkusných propagačních materiálů. To ve spojení s Video Disco Baštou, kterou zde podniká každý týden, je ideálním kandidátem na léčbu Zdeňkem Pohlreichem. Zdeněk přistoupí k nápravě poměrně zostra. To, co má být zlatým hřebem restaurace - totiž rybí pokrmy, vypadá tak strašně, že to Zdeněk v několika případech ani neochutná. Reakce na kapra pokrytého nivovou plachtou patří k nejsilnějším reakcím celé série. Zdeněk se snaží najít spojence v somnambulní servírce nebo v kuchařovi s buldočím výrazem, ale ledy se hýbou ztuha. Majitel má evidentně rád svůj normalizační smrádek a teplíčko.




TV Max č. 3

TV Max č. 3

Číslo vydání: 3
Vyšlo: pondělí 21. 1. jen za 15,90 Kč
Více o TV Max č. 3
Předplatné časopisu
Inzerce v časopisu

TV Revue č. 2

TV Revue č. 2

Číslo vydání: 2
Vyšlo: pondělí 14. 1. jen za 13,90 Kč
Více o TV Revue č. 2
Předplatné časopisu
Inzerce v časopisu

TV Plus 14 č. 2

TV Plus 14 č. 2

Víme, co se bude na jaře dít v Ordinaci a Ulici.

Číslo vydání: 2
Vyšlo: pondělí 14. 1. jen za 9,90 Kč
Více o TV Plus 14 č. 2
Předplatné časopisu
Inzerce v časopisu